Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest
Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest
Bekijk ‘t eens door een andere bril
Bekijk ‘t eens door een andere bril

De monturen van Oog voor Ogen

Vind de perfecte bril in Den Hoorn

Brillen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Een bril als opvallend modeaccessoire of een rustig, subtiel montuur dat je amper ziet. Leesbrillen, brillen voor veraf, brillen met multifocale glazen, kinderbrillen… Naar wat voor bril u ook op zoek bent, bij Oog voor Ogen slaagt u gegarandeerd.

Onze merken: Lunor, Henry Jullien, Dilem, Monkey glasses, George Valmassoi, Matthew, Kinto, 99 John str, Nine, Adidas, Neubau, Eco, Modo, Jup, Jooly, Oxibis, Silhouette, RayBan, Bbig, Swing, Starwars, Exalto, Imago, Eigensein, Bloomdale, Johan von Goisern, Paul&Joe, Vulkani, Paprika, 

Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest

Dilem

Dilem is een van de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige brillen op de markt. Het is een uniek brilsysteem met verwisselbare veren. Door het eenvoudige kliksysteem kunt u de kleur van uw bril altijd perfect afstemmen op de kleding of schoenen die u draagt.

Daarnaast staan de monturen van Dilem erom bekend dat ze erg licht in gewicht zijn. Bij Oog voor Ogen hebben we niet alleen Dilem-brillen voor volwassenen: ook voor de jeugd hebben we lieve en stoere modellen in voorraad.

 

Ja, ik wil een Dilem-bril

MonkeyGlasses

Zichtbare duurzaamheid

 
MonkeyGlasses richt zich op het milieu en mensen en streeft naar nul verspilling.
De unieke monturen zijn gemaakt van katoenvezels, en eventuele productieresten worden gerecycled tot trendy accessoires, terwijl de oude brillen worden hergebruikt.
 
Er tegelijkertijd goed uitzien, goed kunnen zien en goed doen is eenvoudig. Vraag het maar aan het duurzame MonkeyGlasses, dat moderne brillen met een Scandinavische uitstraling ontwerpt en verkoopt.
 
Hun handgemaakte monturen zien eruit als natuurlijk hout, maar zijn eigenlijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat bestaat uit 90% katoenvezels en houtmassa. Productieresten worden creatief gerecycled tot accessoires en exclusieve sieraden, en elke keer dat een stel monturen de stelling verlaat, doneert het bedrijf een percentage aan het "Save The Orangutan" fonds. MonkeyGlasses verzamelt tevens  
oude brillen van klanten en stuurt ze naar Trivandrum in India naar een ​​centrum dat vissersfamilies in nood ondersteunt.
 

Ja, ik wil een MonkeyGlasses bril

Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest; brillen; dilem
Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest

Johann von Goisern

Johann von Goisern-monturen worden in Oostenrijk met veel liefde gemaakt. De gepassioneerde optiekfamilie Von Goisern heeft 3 generaties ervaring in het met de hand vervaardigen van deze monturen.

De unieke 8 mm-acetaatplaten (met tot wel 20 lagen per montuur van slechts een 0,5 millimeter dik), worden door de designer persoonlijk ontworpen en in de eigen fabriek gelamineerd. De ontwikkeling van deze lamineertechniek, die zeer ingewikkeld en specialistisch is, heeft maar liefst 5 jaar in beslag genomen. De familie ging dus niet over één nacht ijs.

De Von Goisern-fabriek heeft deze techniek zo verfijnd, dat overgangen tussen de lagen niet zichtbaar en niet voelbaar zijn. Dit is niet alleen mooier, maar maakt het montuur bovendien duurzamer. De huidige trend is dun kunststof in trendy kleuren. Laat dit nu net één van de unieke eigenschappen zijn van de Johann von Goisern-monturen!

Ja, ik wil een Von Goisern-bril

MODO en ECO

MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van dit originele merk dat is opgericht in 1990. Het hoofdkantoor van MODO bevindt zich in Soho, New York. MODO ontwerpt trendy, minimalistische designs die staan voor betaalbare luxe en kwaliteit. De collectie bestaat uit 3 lijnen: Paper-Thin, Titanium en Acetate.

De andere collectie van MODO is ECO. ECO staat voor een zeer betaalbare collectie die voor 95% uit gerecycled materiaal bestaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan metalen restafval van auto’s. Naast deze Born Recycled-lijn is er ook een Biobased-lijn. Deze lijn bestaat voor 63% uit plantaardige olie. Het is duurzaam, ultralicht, vormvast en kan zeer dun verwerkt worden.

Naast deze duurzame productiemethodes doet MODO nog meer: voor ieder verkocht montuur wordt er een boom geplant.
 

Ja, ik wil een MODO-bril

250 soorten kinderbrillen

Wist u dat uw kinderen bij Oog voor Ogen uit wel 250 verschillende kindermonturen kunnen kiezen? We hebben monturen in elke kleur en in heel veel verschillende vormen. Als daar niet iets moois voor uw zoon of dochter tussen zit…voor kinderen hanteren wij speciale prijzen voor de glazen, kom lang en vraag naar de mogelijkheden

Oogmeting aan huis

Indien u slecht ter been bent dan komen wij indien gewenst ook aan huis voor de oogmeting en een ruime collectie brillen, wenst u deze service, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Binnen Den Hoorn en Schipluiden rekenen wij geen voorrijkosten.