Sinds 1947 maakt OWP brillen voor levensgenieters. Door te spelen met vorm, kleur, techniek en structuur ontstaat een geweldige brillencollectie die uitblinkt in prijs-kwaliteitverhouding en design. De brillen worden uitvoerig getest, zodat het merk met trots kan zeggen: "Glasses that not only look perfect, but in fact are."

Om zo'n statement te kunnen maken, moet je wel zeker weten dat er niets mis is met je brillen. Deze worden dan ook gedurende het hele productieproces nauwlettend in de gaten gehouden en aan het eind uitvoerig getest. Bovendien steekt OWP veel tijd in onderzoek en ontwikkeling, zowel van nieuwe materialen als nieuwe technieken en vormen.

De vernieuwingsdrang van OWP komt ook naar voren in de ontwerpwedstrijden waarbij mensen idee├źn en ontwerpen in kunnen sturen en uiteraard in de collecties die altijd fris en vernieuwend zijn. Door het gebruik van kleuren en uiteenlopende modellen kan zowel een casual brillendrager als een liefhebber van extravagante brillen bij het merk terecht.

Ja, ik wil een OWP