Wij hebben diverse zonnebrillen op voorraad welke ook op sterkte kunnen worden gemaakt . Dus bent u op zoek naar een mooie zonnebril, kom dan gerust bij ons langs.

We zijn dealer van: Maui Jim, Johan von Goisern Sun,  Modo Sun, Fassonable Sun, Kinto Sun, Polar, Art&Jack, Mexx Sun.

Sportbril op sterkte nodig?

Er bestaan diverte zicht oplossing voor als u aan sport doet waarbij goed zicht belangrijk is, denk aan wielrennen en harlopen, probleem is vaak dat u geen wind in uw ogen wil en overal zonbescherming wil.

Dan heeft u glazen nodig die heel erg rond lopen, in een zogaande curve.

Om deze glazen zo te maken dat u daar prettig doorheen kijkt is niet standaard maar kan zeker.

We hebben hier oplossingen voor van €115,- oplopende tot ongeveer €1000,- het is maar net wat de behoeftes en wensen zijn.

Wilt u hier meer over weten kom dan gerust eens langs en kijk voor u zelf wat u als beste oplossing ziet

Kinto Sun

Kinto is een Belgisch brillenmerk dat in 1978 werd gelanceerd door Celso Viejo, in zijn atelier in Brussel. Doorheen de jaren ontwikkelde het autonome merk zich verder en bleef het altijd trouw aan zijn oorspronkelijke visie: gemakkelijk draagbare ergonomische brillen creëren, met een bijzonder oog voor details.

Suncovers

Suncovers zijn zonnebrillen die in zijn geheel over de bril heen worden gedragen

Modo Sun

Omarm het licht

Modo doet nooit concessies aan stijl of kwaliteit. Altijd trendy, altijd gemaakt met hoogwaardige, gepolariseerde en RX-compatibele lenzen om je ogen te beschermen en je er goed uit te laten zien

Mexx Sun

Mexx Zonnebrillen staan voor kwaliteit en een eigentijdse stijl.

Zonneclips

Wij hebben diverse opties om uw bestaande bril te voorzien van een zonneclip

Zonneclip overzicht

Johann von Goisern Sun

Welkom in de wereld van Johann von Goisern. Deze onderscheidende en kleurrijke monturen worden met veel passie met de hand gemaakt door een optiekfamilie in Oostenrijk. Deze familie  heeft een jarenlange ervaring en passie voor het maken van monturen, inmiddels is de derde generatie al actief in het bedrijf.

Polar

POLAR® is de leider in zonnebrillen met gepolariseerde lenzen, een merk dat staat voor innovatie, design en technologie.

Maui Jim

Misschien wel de beste zonnebril ter wereld. Wie er ooit een heeft opgezet doet hem niet meer af! Heldere en felle kleuren komen tot leven via de Maui Jim lenzen.

De gepolariseerde glazen voorkomen verblinding. Maui Jim begon op het strand onder de Hawaiiaanse zon en is nu het snelst groeiende bedrijf ter wereld dat gepolariseerde zonnebrillen maakt. Maui's PolarizedPlus 2 technologie was een ware revolutie op de zonnebrillen markt. Maui's Evolution is SuperThin glas met het gevoel van polycarbonaat, welke perfect is voor op sterkte.