Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest
Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest
Bekijk ‘t eens door een andere bril
Bekijk ‘t eens door een andere bril

De zonnebrillen van Oog voor Ogen

Zonnebrillen

Wij hebben diverse zonnebrillen op voorraad welke ook op sterkte kunnen worden gemaakt .

Dus bent u op zoek naar een mooie zonnebril, kom dan gerust bij ons langs.

We zijn dealer van: Ray Ban, Maui Jim, Zeal, Johan von Goisern Sun, Adidas, Swiss eye, Modo Sun, Fassonable Sun, Kinto Sun, INVU en Monkey glasses Sun, Red Bull, Art&Jack
 

Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Soorten contactlenzen; optometrie; hoortest

Maui Jim

Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; mauijim; maui jim

Alhoa Misschien wel de beste zonnebril ter wereld. Wie er ooit een heeft opgezet doet hem niet meer af! Heldere en felle kleuren komen tot leven via de Maui Jim lenzen.

De gepolariseerde glazen voorkomen verblinding. Maui Jim begon op het strand onder de Hawaiiaanse zon en is nu het snelst groeiende bedrijf ter wereld dat gepolariseerde zonnebrillen maakt. Maui's PolarizedPlus 2 technologie was een ware revolutie op de zonnebrillen markt. Maui's Evolution is SuperThin glas met het gevoel van polycarbonaat, welke perfect is voor op sterkte. 

Oog voor Ogen; Optiek Den Hoorn; Redbull

Red Bull zonnebrillen zitten als gegoten en is een hele kleurrijke collectie

Adidas

De ultieme sportbrillen. Adidas producten zijn ontwikkeld om aan de behoeften van diverse sporten voldoen . De product design engineers werken nauw samen met topsporters om onze producten te ontwikkelen . Dit realiseert een optimaal resultaat voor Adidas Eyewear waarvoor de volgende generatie technologie en innovatie lens combineert een persoonlijke pasvorm met sport - gerichte technologie. Adidas is daarom niet alleen een zonnebril , maar een wezenlijk onderdeel van sportuitrusting die betere prestaties ondersteunt.

Adidas; Sportbril;